ŽURNĀLS PIE GALDA!

Iznāk kopš 2010. gada oktobra, 1 reizi 2 mēnešos.

Viss aizsākās ar žurnālu – recepšu kolekciju, kas katru mēnesi piedāvāja receptes, kas piemērotas gatavošanai noteiktā gadalaikā no Latvijā ikvienam pieejamiem produktiem. 

Visas receptes bija pašu gatavotas, pārbaudītas, parādot arī detalizētu procesa gaitu. Katra recepte bija uz atsevišķas lapas, tādēļ to varēja ērti izplēst no žurnāla un ievietot īpašos ātršuvēja vākos. 

2015. gadā žurnāls, ejot līdzi laikam, mainīja vizuālo un arī saturisko formu. Pamatuzdevums palika nemainīgs – iedvesmot cilvēkus baudīt pilnvērtīgu uzturu, gatavojot sev un savējiem veselīgas un vienkāršas maltītes. 

Jaunā žurnāla saturs tika papildināts ar trikiem, kā padarīt dzīvi virtuvē ērtāku, ar sirsnīgiem stāstiem par cilvēkiem, kas uzdrīkstējušies paši radīt brīnišķīgus produktus tepat Latvijā, un mazāk pazīstamu produktu skaidrojošām ilustrācijām.

Close Menu