Nenoliedzami Latvijas siltie vasaras mēneši nav iedomājami bez grilētiem ēdieniem! Katrs sevis cienīgs grilētājs riktē dārzā savu grilu, gādā malku vai ogles, pucē restes vai iesmus, lai mestos iekšā cepšanā, bet kaimiņš, iespējams, jau savilktām uzacīm un sakrustotām rokām nopūšās – atkal tie dūmi, nosēdumi, piedegusī gaļas smaka un visa tā ņemšanās. Vai tad tiešām nevarēja izcept uz pannas…
Viena sēta, divas gatavošanas stacijas, divi meistari – pavārs Uģis Veits un Pie Galda! redaktore Zane Bitmane, katru reizi cita raidījuma virstēma un grila duelis var sākties. Viens katru reizi gatavos uz grila, bet otrs izmantos virtuves tehniku. Vai uzaicinātie dārza ballītes viesi varēs pateikt atšķirību?
Epizodes pieejamas Pie Galda! Youtube kanālā.